(recept
si oblíbilo 11 návštěvníků)
Kuřecí soté po čínsku
Potřebné ingredience
kuřecí maso na kousky, sůl, bílý pepř, solamyl, vajíčko, olej, bílé víno (nemusí být), sojovka, cibule, paprika, pórek, kečup, trochu vody
Postup přípravy
Kuřecí maso nakrájíme na kousky, přidáme sůl, bílý pepř, solamyl, vajíčko, olej, bílé vínko (já nedávám), sojovku...rozmícháme a necháme proležet, klidně přes noc v lednici.
Maso osmahneme na oleji, přidáme cibuli na půlměsíčky, papriku na kostičky, jemně zakápneme ještě sojovkou, dáme trochu vody a kečup, aby nám vznikl sosík :-) Povaříme. Nakonec přidáme pórek a ještě osolíme, opepříme dle chuti.
Podáváme s rýží. Je to výborné.
Někdo ještě přidává žampióny, to my nemusíme, takže je nedávám.
Maso osmahneme na oleji, přidáme cibuli na půlměsíčky, papriku na kostičky, jemně zakápneme ještě sojovkou, dáme trochu vody a kečup, aby nám vznikl sosík :-) Povaříme. Nakonec přidáme pórek a ještě osolíme, opepříme dle chuti.
Podáváme s rýží. Je to výborné.
Někdo ještě přidává žampióny, to my nemusíme, takže je nedávám.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé